Vlaďka se po rozchodu s hokejistou Michalem Gulašim (36) stáhla nejenom z Brna, kde společně žili, ale i do ústraní. Žije s dětmi na severu Čech, občas si přivydělává jako manikérka, ale veřejnému životu dala vale. 

Na otázky ohledně partnera odpovídala vyhýbavě, ale o to víc se chlubila dovolenými v Karibiku, nebo mejdany s kamarádkami. Ale teď už je jasné, že samotou netrpěla. 

Podle svatebního oznámení v pátek 9. září řekla ANO modelovi Jozefu Krčovi. „Příběh právě začíná. Svatba je pro většinu lidí vrcholným bodem v jejich životech. Dokonalé svatební místo je základ perfektní svatby.

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

La Casa Nuzířov je krásná usedlost poskytující venkovní i vnitřní prostory s ubytováním, dokonalé pro uspořádání svatby na jednom místě,“ okomentovala oznámení Erbová

Blesk se ji pokoušel kontaktovat, ale zatím nereagovala. Jsou dvě možnosti, buď je to skutečná svatba, nebo jen placená spolupráce s penzionem v srdci Vysokého Mýta. Oba dva se modelingem živí. 

Erbová se vdává ráda, poprvé se vdala za hokejistu Zdeňka Bahenského, se kterým má dceru Viktorii, podruhé za fotbalistu Tomáše Řepku, s nímž má syna Marcuse. 

Fotogalerie
54 fotografií