Sestra Dominiky Myslivcové Natálie se se svým partnerem Markem zasnoubila již v prosinci roku 2019. „I said YES,“ uvedla tehdy k radostné informaci. V té době byla maminkou ročních dvojčat Markuse a Matiase a než stačila říct jejich tatínkovi ANO, stala se v říjnu roku 2021 trojnásobnou maminkou. K chlapcům přibyla holčička Neminka. 

Od úterý 30. srpna jsou oficiální rodina. Na loveckém zámečku Bon Repos ve středočeském kraji uspořádali svatbu a luxus byl vidět na každém kroku. 

Velkolepá květinová výzdoba v bílé barvě, skleněné svícny na dokonale prostřené svatební tabuli, pětipatrový dort se zlatými písmeny N a M (Natálie a Marek) a uprostřed prostoru bílý koberec opět se zlatými písmeny N a M. Velmi okázalé a přitom něžné...

Žádná svatba století.. tohle byla svatba přímo tisíciletí! Tak dobře jsem se bavila, že ani žádné fotky nemám, dokonce ani s nevěstou! No chápete? A to jsem prý influencer... Nevadí, některé dny prostě nejsou o instáči, takže prosím vás moje jediné dvě (použitelné) fotky ze svatby. Povinně lajk! Ségra úspěšně pod čepcem, vše se povedlo tak, jak mělo. Byl to opravdu krásný den a mě jen mrzí, že si ho nemůžeme zopáknout. Nějak mě ty svatby začínají bavit, takže kdo je další?“ pochlubila se Dominika. 

Poprvé se vám hlásím už jako Natálie Mikulenka Myslivcová, byla to tak krásná svatba! Troufnu si říct, že tohle byla svatba roku, no prostě moje vysněná pohádková!!! Krásné počasí, neskutečná výzdoba, zábava až do rána, kluci přinesli prstýnky, já nezakopla,“ napsala na sociální síť sestra Dominiky, která s Markem žije od svých 19 let. 

Po hostině a dalších tradicích následovala divoká party. Ženich zvedal své krásce sukni nahoru, tancovalo se a bavilo až do rána. Prostě pařba jak v Las Vegas. 

Fotogalerie
57 fotografií