Jako úspěšná topmodelka se Pavlína Pořízková, rodačka z Prostějova, proslavila za velkou louží. Provdala se za rockera Rica Ocaska (†75), povila mu pár dětí a po jeho boku postupně zestárla. Ačkoliv se krátce před jeho smrtí s manželem rozešla a procházeli si rozvodovým řízením, dalo by se říct, že ty nejlepší roky prožila po jeho boku. A je na to pyšná. Na rozdíl od mnoha žen, jež zuřivě bojují se známkami času ve své tváři a na těle plastickými operacemi, je ona, pouhé dva roky před kulatou (a obávanou) šedesátkou, dost jiná.

Například se vůbec za své vrásky nestydí, takže neexistuje, že by si je nechala vyplnit botoxem, a dokonce si ani nebarví vlasy, tudíž s hrdostí nosí své šediny. Místo umělé krásy tak nabízí svým příznivcům krásu zcela přirozenou. A nic se na tom nezmění ani teď, kdy se chystá do České republiky, kde hodlá představit svou novou knihu. Na sociální síti se pochlubila záběry ze svých příprav, které zahrnovaly i návštěvu kadeřnictví. Návrat k oslnivě hnědé barvě vlasů, kterou se pyšnila v mládí, se ale nekoná!

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít. Jan Búda

„Chystám se na turné po své rodné zemi, Čechách, na křest své knihy, a tak musím, no, nemusím, ale CHCI vypadat co nejlépe,“ uvedla. Šediny novou barvou, co by třeba odkazovala na doby, kdy byla na vrcholu své modelingové kariéry, nezakryla – přestože sama všem názorně ukázala, že nejvíce bílých vlasů jí „tvrdohlavě lpí na spáncích, kvůli čemuž vypadá plešatě“, když si udělá drdol. Naopak je ještě podtrhla světlým melírem. Jak sama uvedla, společně se svým kadeřníkem se pokusili jenom o osvěžení barvy.

A rozhodně za tento počin sklidila od svých fanoušků i kolegyň z modelingové branže obdiv. „Důvěryhodné barvení je podceňované potěšení. Vypadáš úžasně,“ reagovala například plus size modelka Tara Lynnová (40). Mrkněte do naší galerie a posuďte sami – jistě nám ale dáte za pravdu, že to, že Pavlína „přiznává barvu“, je v dnešní době, kdy hraje prim (věčné) mládí a na stárnutí se mnozí dívají jako na něco nadmíru ošklivého, co by mělo z veřejného života co nejrychleji zmizet, velice odvážným krokem.

Fotogalerie
62 fotografií