Po čtyřech letech od smrti manžela Rica Ocaska a po dvou letech od rozchodu s režisérem a scenáristou Aaronem Sorkinem (61) to vypadá, že se česká modelka Pavlína Pořízková konečně znovu zamilovala! Na svém instagramovém účtu totiž sdílela záhadnou, leč všeříkající fotografii!

Snímek, co se během pár hodin dočkal téměř 23 tisíc „lajků“, je přitom velmi neurčitý. Pavlína se na něm sice objevuje po boku tajemného muže, a dokonce se s ním i líbá, jenže jsou bohužel v záběru zachyceny pouze jejich stíny. Kdo je tedy oním tajemným mužem, jenž dokázal v Pavlínině srdci znovu zažehnout lásku, prozatím není jasné.

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít. Jan Búda

Že je to ale láska v tom nejkrásnějším, počátečním stadiu, o tom nelze pochybovat. Modelka, která se dva roky před kulatou šedesátkou nijak nestydí ani za své šediny, ani za své emoce, co tak často veřejně prezentuje na sociální síti, totiž momentku opatřila popiskem „ve vzduchu je láska“ a hashtagem „začínám znovu“.

„Gratuluji tobě, Paulíno, a onomu muži. A upřímnou soustrast 3,7 miliardám ostatních chlapů,“ vtipkoval jeden z jejích fanoušků v komentářích. Snad se tedy Pořízkové, slavné rodačce z Prostějova, co prorazila nejenom na přehlídkových molech, ale i na poli literatury, podařilo najít novou lásku. A snad jí tento vztah vydrží co nejdéle.

Fotogalerie
71 fotografií