V den, kdy Pavlína Pořízková nahrála na sociální síť své vyznání, měl známý muzikant Ric Ocasek výročí nedožitých narozenin. Tento snímek je z naší poslední společné dovolené, kdy jsem stále doufala, že moje manželství přežije,“ uvedla u momentky, na níž slavní manželé pózují společně se svými dvěma syny Oliverem Orionem (24) a Jonathanem Ravenem (29). Na první pohled je ale vidět mezi Pavlínou a Ricem jistý odstup...

Ani dovolená nerozdmýchala dávno uhaslou vášeň... byť se o to kráska původem z Prostějova snažila. „Řekla jsem svému manželovi, že jsem tak neuvěřitelně osamělá, že moje srdce je tak prázdné a toužím po lásce, že doslova každý to na mě může zkusit. Kdokoli by mě mohl svést, včetně něj. Na této dovolené jsem stále doufala, že to zkusí...“ svěřila se. Jenže nezkusil.

„Navzdory mé rostoucí osamělosti jako jeho manželky, když jsme byli všichni čtyři spolu, byli jsme neuvěřitelně silná jednotka. My čtyři jsme byli jádrem lásky a zbytek naší rodiny tvořil atom,“ pokračovala modelka. „V den jeho narození si ho připomínám jako onu částici, která umožnila celý můj svět. S nekonečnou vděčností a ničím jiným než láskou...“ dojala se.

Frontman kapely The Cars pak zesnul v září 2019, příčinou jeho skonu bylo onemocnění srdce, konkrétně vysoký krevní tlak a ateroskleróza, k čemuž se přidala také rozedma plic. V té době se Ocasek s Pořízkovou rozváděl. A přestože sama modelka nejednou uvedla, že svého muže i po letech stále miluje, on sám měl podle všeho na celou svou rodinnou situaci docela odlišný pohled.

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít. Jan Búda

„Pavlíně Pořízkové nenáleží nic z dědictví a nic jí neodkazuji. Jsme v rozvodovém řízení. I kdybych zemřel před jeho dokončením, manželka nic nedostane, protože mě opustila,“ napsal týden před svou smrtí Ocasek do poslední vůle, v níž kromě modelky vydědil i své dvě děti z předchozího vztahu. Pavlína se pak však se závětí Ocaska odmítla smířit, soudila se a podařilo se jí získat třetinu manželova nemalého jmění. Dalo by se tedy s jistou nadsázkou říct, že mu vděčí za mnohem více nežli jenom za dvě ratolesti...

Fotogalerie
57 fotografií