Krásnou novinku o narození miminka tajila Jenovéfa Boková zřejmě po delší dobu. V instastostories totiž sdílela krátké video s popiskem „jak jste asi tušili... je už tu s námi“, které zachycuje oblíbenou herečku a držitelku ocenění Český lev na procházce se svým partnerem.... a s kočárkem, ve kterém si hoví její novorozenec. Děťátko tak nepochybně přišlo na svět již před několika dny.

Tajnůstkářská herečka tajila i těhotenství - a nebýt reklamy v televizi, kde měla hodně vystouplé bříško, by to zřejmě tutlala až do porodu. „Nic neplánuju, ale moc bych chtěla rodit přirozeně,“ svěřila se Blesku na Českých lvech Jenovéfa, která měla strach, aby to na ni v Rudolfinu, jak se říká, „nepřišlo". 

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Boková na Českých lvech: Popsala vysněný porod! David Turek

Přítelem okaté krásky je syn bývalého velvyslance Petra Koláře (60) Adam. To prasklo na prezidentské inauguraci, kde se společně vyfotili i s Petrovou přítelkyní, moderátorkou Světlanou Witowskou (50). 

Pro Jenovéfu je to první dítě, ale pro jejího otce, signatáře Charty 77 a spoluzakladatele Spolku Šalamoun Johna Boka (77) to už je několikáté vnouče. Starší sestra Kristýna (41) má děti tři, přičemž nejstaršího syna Šimona (18) s hercem Pavlem Liškou (51). 

Za redakci přejeme jí i děťátku hodně štěstí!

Fotogalerie
59 fotografií