Podle rostoucího bříška je Jenovéfa Boková těhotná už několik měsíců. „Já bych vám chtěla jednu takovou věc, kterou jsem vám za posledních několik měsíců chtěla říct několikrát, jen jsem nevěděla, jakou formu zvolit a pak jsem si říkala, proč to říkat. Furt se to ve mně mlelo,“ napsala herečka k záběrům na sociální síti, kde se chlubí bříškem. 

Snímek s bříškem, které značí již pokročilé stádium těhotenství, je přitom ze Silvestra. „Na poslední chvíli přišla jedna práce, která šla ven dřív, než jsem myslela, a je to, co jsem vám chtěla říct, tam vidět, tak je na čase, abych to oznámila těm, kteří to ještě neví, takže vám pustím video, které jsem si pro vás přichystala na Silvestra a pak ho nezveřejnila. Tak ho zveřejním po dvou měsících,“ přiznala Boková.

A pro jistotu jen dodala, že se skutečně nepřejedla. „Je to dítě, a to dítě tady bude asi každou chvilku,“ dodala herečka, která už zřejmě odpočítává dny do porodu. 

Miminko čeká s novým přítelem Adamem, kterého veřejnosti představila teprve loni na podzim. Do té doby randila s vítězem reality show Robinsonův ostrov Martinem Složilem

Těhotenské bříško se tvůrci snažili skrýt i v nové reklamě na Českou spořitelnu, v níž Boková hraje. Na sobě má volné modré šaty a břicho se snaží zakrýt červenou kabelkou, ale marně. Všímaví diváci její těhotenství odhalili dřív, než ho oznámila na sociální síti. 

 

Video
Video se připravuje ...

Jenovéfa Boková na premiéře filmu Slovo: Musí dohánět školu! Lucija Veselá

Fotogalerie
46 fotografií