Jenovéfa Boková své těhotenské bříško nechala vyniknout v tmavě modrých dlouhých šatech s vlečkou. Na první pohled tak bylo vidět, že porod už je na spadnutí.

„Pohlaví nebudu prozrazovat, až to vyjde na svět,“ odpověděla rázně na otázku, jestli prozradí, zda nosí pod srdcem chlapečka nebo holčičku, a hned vysvětlila, že dokud není miminko na světě, pohlaví není jisté.

Herečka dále svěřila, že žádné velké porodní plány nemá. „Nic neplánuju, ale moc bych chtěla rodit přirozeně,“ svěřila Blesku a dodala, že na příští rok nemá ani žádné pracovní plány, chce se totiž věnovat miminku.

Vzhledem k tomu, že se už brzy stane matkou, rozhodla se Boková opustit svůj byt a přestěhovat se do většího. „Tohle byl můj první, jenom můj domov, který jsem si sama vytvořila a jsem za to neskutečně šťastná. Doufám, že moje děťátko jednou bude mít taky takové štěstí a najde si místo, kde mu bude samotnému se sebou dobře, kde bude mít čas se usebrat a přemýšlet nad světem, místo, kde bude moct dělat radost ostatním a pak s naplněným pocitem, že to stálo za to, jít životem dál,“ napsala před nedávnem na sociál ní síti, kde ukázala  i několik snímků z jejího bytu.

Boková v pokročilém stadiu těhotenství se v průběhu večera stala i terčem vtípku. Jiří Havelka před vyhlášením hlavní kategorie popoháněl slovy: „Rychle, všichni potřebují čurat, hlavně Jenůfa!“ Příliš s ním ale nepobavil…

Video
Video se připravuje ...

Jenovéfa Boková na premiéře filmu Slovo: Musí dohánět školu! Lucija Veselá

Fotogalerie
102 fotografií