U příležitosti 25. výročí vzniku Nadace Terezy Maxové dětem představila slavná topmodelka arch 25 poštovních známek se svou tváří. „Odráží 25 let pomoci s kresbami 25 dětí z dětských domovů. Ty reprezentují statisíce příběhů, kterým jsme pomohli,“ řekla ještě před jejich uvedením na trh deníku Aha!. Design známek pro modelčinu nadaci vytvořila Zuzana Lednická ze Studia Najbrt a jde o skutečně originální dílko. Ikonická fotografie Terezy Maxové od předního módního fotografa Mikaela Janssona (63) je totiž dotvořená autentickými dětskými malůvkami.

Na akci, která se stylově konala na pražské poště v Jindřišské ulici, dorazily i kamarádky Maxové – nestárnoucí krásná modelka Pavlína Pořízková a vdova po režisérovi Miloši Formanovi Martina. Zatímco Pořízková, která je mimochodem už také vdovou (v září 2019 nečekaně zesnul její manžel, pětasedmdesátiletý muzikant Ric Ocasek), zvolila pro tuto příležitost lehké letní růžové šatičky se stříbrnými střevíčky, Formanová zvolila volnou černou tuniku, která odhalovala její nožky, a zkombinovala je jako správná rebelka s teniskami.

VIDEO: Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná

Video
Video se připravuje ...

Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná. Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Večer pak trio krásek zamířilo na oslavu nedožitých 90. narozenin Miloše Formana, talentovaného filmaře, několikanásobného držitele Oscara a Zlatého glóbu. Pořízková se mezitím stihla převléct, a tak se na party objevila v něžných šatech s modrými kvítky. A všechny tři to jaksepatří rozjely – Maxová a Pořízková, které budovaly svou kariéru v devadesátých letech, si zatančily na písničky z devadesátek. Na všech bylo vidět, že právě tento způsob, jak upustit páru, jak se říká, jim sedne nejvíce, a na rock'n'rollovou písničku Měla vlasy samou loknu předvedla obzvlášť Maxová povedenou sestavu kroků.

Formanová a Pořízková, které jinak bydlí „za velkou louží“, tedy v Americe, měly po celý den skvělou náladu a nešetřily úsměvy. Pobyt v Praze si užívala především Pavlína. Na instagram dokonce sdílela snímek, na němž sedí na lavičce u řeky, s popiskem: „Zde odpočívám mezi návštěvami muzeí – ve stínu nábřeží Vltavy v Praze, v mé první domovině. Není lepší čas na návštěvu Prahy než květen, kdy jsou všechny šeříky, moje oblíbená květina, v plném květu.“ Na momentku zareagovala herečka Selma Blairová (49): „Počkej, zůstaň tam. Uvidíme se za pět minut... To bych si tedy jenom přála, jsem v NYC!!! Miluji tě.“
Fotogalerie
81 fotografií