Topmodelka Pavlína Pořízková se na svých sociálních sítích často zabývá téměř až filozofickými úvahami, které se často týkají bolesti ze ztráty milované osoby. Sama moc dobře ví, o čem mluví – byť ji její tehdejší muž Ric Ocasek hodlal vypustit ze své závěti, jelikož se těsně před jeho smrtí rozváděli a každý měl už svůj vlastní život, ona na něj dodnes s láskou vzpomíná (a užívá si peněz, které po jeho skonu vzdor jeho poslední vůli vysoudila).

Aktuálně přemýšlí nad tím, zda díky novému vztahu nenávratně zmizí minulý zármutek. Kráska původem z Prostějova je totiž čerstvě zamilovaná, aktuálně randí s americkým scenáristou, producentem a režisérem Jeffem Greensteinem, jenž stojí za seriály jako Přátelé, Will a Grace, Zoufalé manželky nebo Famílie. Nad odpovědí ovšem Pavlína nemusela dlouho přemýšlet a přiznala psychický kolaps, k němuž u ní nedávno zcela nečekaně došlo.

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít. Jan Búda

„Před pár týdny jsem propagovala svou knihu v Chicagu, a tak jsem strávila jednu noc v hotelu Peninsula. Vešla jsem dovnitř, myslela jsem na tu událost, co mě čekala... a bum. Ve vestibulu, ve které jsem se ocitla, jsem naposledy byla s manželem. A s našimi dvěma syny. Tady jsme udělali poslední rodinné vánoční foto...“ posteskla si modelka, která řekla hudebníkovi své „ano“ v roce 1989 a porodila mu syny Olivera Oriona (23) a Jonathana Ravena (29).

Nečekaný nával vzpomínek a emocí ji zaskočil. „Byla to rána do břicha. Zapadla jsem do výtahu, a jakmile se dveře zavřely, rozplakala jsem se,“ přiznala Pořízková a dále dumala, že zármutek je jako „ostré střepy v prázdném kbelíku. Čas je voda, která naplní kbelík, takže střepy jsou postupně schované. Nikdy se nerozptýlí ani nezmizí. A láska dělá kbelík větší. Ale jen čas může zakrýt bolest.“ A něco na tom rozhodně bude...

Fotogalerie
57 fotografií