Pavlína na sociální síti ukázala tajemného muže, s nímž se i líbá, jenže v záběru byly zachyceny pouze jejich stíny, takže nikdo netušil, o koho jde. S tajnostmi je konec a vdova po muzikantovi Ricovi Ocaskovi (†75) odhalila, kdo ochutnává její smyslné rty. 

Tři měsíce smíchu, polibků, škádlení, lásky a nelimitované praštěnosti, oslavované tím ztřeštěným způsobem v nejromantičtějším městě na světě,“ okomentovala fotku, na které se před Eiffelovou věží v Paříži líbá s americkým  spisovatelem, producentem a režisérem Jeffem Greensteinem! Ten stojí za populárním komediálním seriálem Will & Grace, podílel se i na hitech, jako jsou Přátelé nebo Zoufalé manželky. 

Video
Video se připravuje ...

Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná. Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Děkuji, děkuji vám všem moc za příliv lásky a podporu mého štěstí. Jsem ohromena vaší štědrostí,“ dodala Pořízková. Společnou fotku na instagram umístil i Jeff. Dvojice se směje a je vidět, že je to láska jak trám. 

Vdova

Ocasek a Pořízková se vzali v srpnu 1989, měli spolu dva syny a jejich manželství se zdálo být šťastné. Nakonec se přece jen objevily problémy a v květnu 2018 oznámili, že se rozcházejí. Rozvod už ale nestihli, 15. září 2019 našla Pořízková manžela mrtvého v jejich domě na Manhattanu. 

Fotogalerie
73 fotografií