Legendární herečka byla radostí bez sebe. Popřát k úctyhodnému věku jí přišli skutečně ti nejbližší z rodiny. A při té příležitosti vznikla společná fotografie, ze které byla Simona naprosto nadšená.

„Volala mi Simona Stašová – hele, tohle je tak vzácná fotka, my a část rodiny, která přijela kvůli jejím narozeninám ze Švédska, že tu fotku prostě musíš zveřejnit!“ prozradil režisér Zdeněk Zelenka, jak na něj herečka naléhala. Jenže jemu se nechtělo. „Jířa zas bude nadávat, že se zveřejňuje něco bez jejího svolení,“ odvětil Simoně režisér.

Jenže ta se nedala. „Ne, musíš, takovouhle mezinárodní fotku už nedáme nikdy dohromady. Navíc nám to tam sluší!“ rozhodla Stašová s tím, že veškerou zodpovědnost bere na sebe. A tak Zelenka podlehl a na sociální síť snímek umístil.

A kdopak na ní tedy je? „Tak tohle je ta fotka - syn Jiřininy sestry Dominik, jeho jedenáctiletý syn Robin, krásné švédské dcerky jeho bratra (zemřelého) a naše česká strana, snad netřeba představovat,“ vysvětlil Zelenka. Pro přesnost – Bohdalová oslavila narozeniny v přítomnosti své dcery, vnuků Marka a Vojty, dvorního režiséra Zelenky a rodiny její švédské sestry Jaroslavy.  

Video
Video se připravuje ...

V mládí živila rodinu a otce jí zavřeli do vězení. Tajemství ze života Jiřiny Bohdalové. Videohub

Fotogalerie
63 fotografií