Druhá svatba Aleny Šeredové rozhodně nebyla okázalá, ženich na ní ale nijak nešetřil. Na čtyři noci zaplatil u moře stovce svatebčanů, kteří se sjeli z celého světa, hotelový resort u sicilské Katánie, který se pyšní označením De Luxe. To když se bývalá modelka před 12 lety vdávala poprvé na pražském Vyšehradě, tak ženich, fotbalová hvězda Gigi Buffon (45), vysolil za svatbu sotva milion korun českých. Troškařil, na rozdíl od Nasiho. Ten platí Grande Hotel Baia Verde, kde noc stojí 10 tisíc korun. Jenom za ubytování svatebčanů tak utratil 4 miliony korun.

Civilní obřad proběhl na radnici v Notu a oddával je přímo starosta, který se také společnou fotkou s novomanžely pochlubil na sociální síti. Zřejmě jenom před svědky a nejbližšími si Alena s Alessandrem stvrdili svou lásku, protože ostatní hosté vesele postovali fotky relaxu od bazénu. Po prohýřené páteční noci se připravovali na ten pravý svatební mejdan. Od města Noto dostali Alena s Alessandrem také památeční dar, výpravnou obrazovou knihu o historii místa, které si vybrali pro svůj velký den.

Video
Video se připravuje ...

Svatba Aleny Šeredové na Sicílii instagram.com

Zelenkavé cabrio

Alena s Alessandrem, kteří spolu mají tříletou dcerku Vivienne Charlotte, se v ulicích historického městečka Noto objevili v pravé poledne, krátce po civilním obřadu. Ulicemi projížděli v zelenkavém fiátku cabrio. Stylové autíčko vpředu i vzadu zdobil nápis Just married – tedy právě oddáni. A za ním hrkala asi desítka prázdných plechovek uvázaných na provázky. Kolem pobíhali fotografové a zaznamenávali, jak se k sobě dvojice zamilovaně tulí a tu a tam si vzájemně vymění polibek. 

Video
Video se připravuje ...

Tady jedou novomanželé. Alena a Alessandro se projeli historickými uličkami Nota stylově v kabrio fiatku instagram.com

Krajka, holá záda a vysoký rozparek

Nevěsta Alena zvolila romantický účes, o který se postaral český kadeřník Marty, a jednoduché bílé šaty s nabíranými krajkovými rukávky, její ikonické vnady smyslně zvýrazňoval výstřih a decentní šperk na krku. „V jednoduchosti je síla“, je ostatně Alenino dávné kredo. Alessandro zvolil oblek v námořnické modři.

Svatební ruch před radnicí a následná projížďka ulicemi vzbudila pozornost místních i náhodných turistů. Díky nim tak známe dopodrobna detaily Aleniných šatů. Svůdný rozparek hodně vysoko nad kolena odhaloval její dlouhé nohy, které ještě prodloužily subtilní lodičky na vražedném jehlovém podpatku. Krajková róba obepnutá na tělo měla odhalená záda, která šněrovaly tenké tkaničky.

Aleně byli oporou rodiče, zejména maminka, která Alenu po svatbě něžně pohladila. Jako by jí vyprovázela a přála štěstí na společné cestě životem s očividně zamilovaným Alessandrem. Ten totiž na své Aleně mohl oči nechat.

Květinová party

Alena se po povinném focení ve svatební róbě převlékla do romantických šifonových šatů s něžným květinovým vzorem a novomanželé ruku v ruce špalírem vykročili do svatební noci za nadšeného přivítání svatebních hostů. V mezičase byl také klid na sdílení fotek ze zákulisí a příprav. No máme se na co těšit!

Alena a Alessandro
Autor: instagram.com
Fotogalerie
55 fotografií