Ona se proslavila divokým vztahem s Danielem Hůlkou (55) a následnými zásnubami s režisérem Filipem Renčem (57), které po krátké chvíli zrušila. On se před pár lety rozešel s matkou své dcery Aničky (11) a laškoval s jinými ženami. Tohle všechno je ale minulost. Šárka Vaňková a Petr Vondráček jsou zamilovaní a už nijak nepředstírají, že nejsou jen kolegové. Na soustředění finalistů Anděl mezi zdravotníky ve Studánce na Rychnovsku dorazili spolu a měli i společnou ložnici. A i před lidmi se občas neudrželi a chytli se za ruce. 

Petře, miluju tě!

Na dotaz Blesku, co je mezi nimi, Petr odpověděl: „Přijeli jsme spolu, trávíme hodně času společně, do jaké škatulky to zařadit nevím, ale máme se rádi. Hodně rádi. Nebo tak to pojmenuj?” A Šárka bez váhání vyhrkla: „No já tě miluju.“ Její upřímnost vyvedla z míry i Vondráčka. „Vždycky jsem byl zastáncem toho, že věci soukromého charakteru mají zůstat doma, ale nicméně ano, jsme spolu partnersky,“ dodal lehce zaraženě. O své nové přítelkyni se ale zamilovaně rozpovídal. 

Tři měsíce spolu

„Známe se 20 let, jednou za dva roky jsme se někde potkali a to bylo všechno. Ale pak to najednou zajiskřilo,“ potvrdil Petr deníku Blesk, že jsou s Šárkou pár. „Kdyby mi předtím někdo řekl, že se budu s Šárkou Vaňkovou nějak sbližovat, tak bych mu řekl, že se zbláznil,“ smál se. Dvojice se dala dohromady na Petrových narozeninách a jsou spolu čtvrt roku. 

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Šárka Vaňková je opět single. Na premiéru přišla s Vondráčkem. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
60 fotografií