Dominika Stará, po veselce Jurenová, se proslavila v historicky první řadě Česko Slovenské SuperStar. V pěvecké reality show z roku 2009 se umístila na celkovém třetím místě, hned za Miroslavem Šmajdou (34) a Martinem Chodúrem (33). Pro ni samotnou je výhrou ale něco docela jiného - role maminky. V polovině února 2022 přivítala na svět synka, který dostal jméno Michal po tatínkovi. A teď se plavovlasá zpěvačka a její manžel stanou dvojnásobnými rodiči! Malý Miško se dočká mladšího sourozence.

Je to už nějakou dobu, co Dominika odstavila zpěv na druhou kolej. S rodiči pracovala v centru redukce hmotnosti a dělala si kurz výživové poradkyně. Po pouhém půlroku randění se svým současným mužem odmítla možnost stát se mluvčí bývalého slovenského premiéra Igora Matoviče (49), protože už tehdy plánovala založení rodiny. V tomto ohledu se jí podle všeho více než daří plnit si své sny, jelikož pouhý měsíc poté, co její syn oslavil rok, se veřejně raduje z dalšího děťátka, co je „na cestě“.

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Nikol Švantnerová na plese: Jak se poprala s rostoucím bříškem? Markéta Reinischová

Na sociální síti tuto krásnou novinku oznámila svým fanouškům a příznivcům přímo šťastná zpěvačka. „Láska se nedělí, láska se násobí. Jedno dítě na rukách a druhé v bříšku. Budeme čtyři a slova nedokážou vyjádřit, jak moc se těšíme,“ napsala dojatá Dominika na instagram k fotografii, která vyjadřuje vše. Talentovaná pěnice na ní totiž v jedné ruce drží synka, zatímco její druhá paže spočívá na sice malém, ale i tak už viditelně vypouklém bříšku, v němž roste nový život.

V kolikátém měsíci se Dominika aktuálně nachází, to prozatím neupřesnila. Ale dá se předpokládat, že ve třetím - je totiž zvykem, že dříve než po uplynutí prvního trimestru se těhotenství ještě neoznamuje, jelikož je to nejrizikovější období a může se během něj ledacos stát. Kromě toho je její pupík ještě hodně maličký, takže se v něm nepochybně moc velký zárodek miminka prozatím nenachází. Každopádně jí držme palce a přejme co nejpohodovější průběh těhotenství.

Fotogalerie
59 fotografií