Je to už neskutečných 14 let, kdy Miro Šmajda zazářil v pěvecké soutěži Česko Slovenská Superstar a nakonec se umístil na krásném 2. místě - hned po Martinovi Chodúrovi (33). V té době měl plavovlasý mladík s širokým úsměvem a dlouhými blond vlasy image romantického rockera. Dnes by ho mnohé jeho tehdejší fanynky možná nepoznaly - je z něj hora svalů a „máničce“ už také odzvonilo.

Na sociální síti se nyní pochlubil vším, co pěstuje na své zahrádce. Na kameru ukázal, jak se daří v záhoncích kedlubnám, květákům, celeru, salátu, rajčatům, a dokonce možná bude i meloun... „I papriky. Na to, že nejsou ve skleníku, tak to je normálně dobrá p*del, to jsem nečekal, že nám to takhle vyleze,“ radoval se ve videu, na kterém pyšně prochází svou malou plantáž a vše názorně ukazuje.

Video
Video se připravuje ...

Umělecké bydlení Šmajdy ze SuperStar: Ateliér v ložnici a pomalovaná kuchyň Kisa Císařová, Aleš Brunclík

„Když vám někdo řekne, že to nejde na horách, že vám to tady nebude moc růst, tohle mu ukažte. Stačí trošku chtít a úplně v pohodě,“ zdůrazňoval spokojeně Šmajda, hrdý na své dovednosti. Jenže bohužel, Mirovo zahradnické umění jeho fanoušky (respektive fanynky, ruku na srdce...) nezaujalo tolik jako fakt, že to video natáčel do půl pasu nahý, oděný pouze v černé kraťasy.

Všichni tak místo rostlinek sledovali spíše jeho svalnaté paže, dokonale vyrýsovanou „želvičku“ na břiše, hrudník jako zvon a široká, pěkně tvarovaná záda. A v komentářích to zpěvákovi žertem vyčítali. „Příště by to chtělo tričko, aby se ženy více věnovaly zelenině nežli tělu,“ radili mu sledující na instagramu. „Nějak jsem se na tu zeleninu nemohla soustředit,“ potvrzovala totiž nejedna dáma...

Fotogalerie
66 fotografií