S půvabnou Kateřinou se dal dohromady během šestitýdenního cestování po Asii. „Kačenka je nejenom skvělý parťák, ale stejný blázen jako já. Úplně stejně to cítí. Jak říká, jsme ve fázi scházení a já to respektuji,“ řekl kdysi se smíchem slovenský zpěvák, který v roce 2009 bodoval v SuperStar a skončil na druhém místě.

Ale člověk míní, život mění. „Už spolu nejsme, je to docela čerstvé,“ přiznal Blesku Miro Šmajda, který se na křtu charitativního kalendáře Klíč k úsměvu představil jako fotograf. 

VIDEO: Umělecké bydlení Šmajdy ze SuperStar: Ateliér v ložnici a pomalovaná kuchyň

Video
Video se připravuje ...

Umělecké bydlení Šmajdy ze SuperStar: Ateliér v ložnici a pomalovaná kuchyň Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotím už asi čtyři roky, ale vždy to bylo jen na cestách. Tohle bylo focení portrétů a moc mě to bavilo. Fotil jsem u sebe doma na Vinohradech, kde jsem si udělal ateliér,“ dodal zpěvák, který se natrvalo usadil v Česku. 

Právě probíhají finálová kola SuperStar a v prvním se představili finalisté z první řady. „Zřejmě se tam taky naše první česko-slovenská řada objeví, jedná se o tom,“ prozradil Miro, kterého ve finále porazil Martin Chodúr. Za sebou tehdy nechali Bena Cristovaa, Moniku Bagárovou, Markétu Konvičkovou nebo Jana Bendiga.

Fotogalerie
36 fotografií