Nad jejich vztahem už delší dobu visí otazník. Kdykoliv se někde objeví, sami tak netuší, co dělá druhý, a společně chodí jen na pracovní akce. „Máme toho opravdu daleko víc než v létě, kdy jsme spolu byli víc, a navíc já se chci co nejvíc starat o svého syna. Ten je na prvním místě,“ tvrdil před časem Petr, který má z předchozího vztahu s Andreou čtyřletého syna Sebastiana. 

Ale v době, kdy se opět rapidně zvedla vlna covidu, se spousta akcí ruší. „Je pravda, že mi odpadly firemní večírky a divadlo taky. Tohle je asi jedno z posledních moderování, co do konce roku mám,“ přiznal Blesku Petr na reopeningu kavárny nedaleko Stromovky. A na otázku, kde je Lucie, jen pokrčil rameny.

VIDEO: Petr Vojnar o vztahu s Luckou Vondráčkovou: Budoucnost je nejistá, přiznal

Video
Video se připravuje ...

Petr Vojnar o vztahu s Luckou Vondráčkovou: Budoucnost je nejistá, přiznal Markéta Reinischová, Lukáš Červený

To samé se stalo i po dorazu na vánoční svátky. „Vánoce opravdu ještě neřeším, ale dárky mám pro všechny nakoupené. Většinou to mám tak, že 23. prosince jsme se synem u mě a na Štědrý den je u maminky. Jak to bude mít Lucka nevím, ještě jsme se o tom nebavili. Budoucnost je nejistá,“ překvapil Vojnar.

Vzhledem k tomu, že má zpěvačka syny s exmanželem Tomášem Plekancem ve střídavé péči, tak už musí vědět, jak si je rozdělí na Vánoce a Silvestra. Ale asi o tom nemá potřebu informovat Petra... 

Fotogalerie
51 fotografií