Herec Brad Pittv srpnu loňského roku nepříjemně překvapil své příznivce sdělením, že se rozhodl ukončit svou veleúspěšnou hereckou kariéru. Smutek fanoušků překoná snad jen pocit, že herec stále pořád stojí za hřích. A to i když mu táhne na kulatou šedesátku!

Nový rok 2023 započal tento někdejší hollywoodský sexsymbol na dovolené v Mexiku, kde tráví volný čas se svou přítelkyní Ines de Ramonovou (30). Při této příležitosti ukázal neskutečně vysekanou postavu.

Pitt, který údajně trpí takzvanou obličejovou slepotou, tedy neschopností rozpoznávat lidské tváře, si s partnerkou užívá horkého počasí a slunečních paprsků ve městě Cabo San Lucas. Herec podle všeho podcenil sílu ochranných opalovacích krémů a nenechal se pořádně namazat. Paparazzi ho zachytili během dovádění s krásnou Ines, známou fitness nadšenkyní, influencerkou a ex-manželkou herce Paula Wesleyho (40). A z takového příjemného rozptýlení a nepozornosti asi vznikl Pittův „připálený“ hrudník.

Video
Video se připravuje ...

Kulový Blesk: Pittovo herecké rozloučení v Bullet Train budí rozpory Blesk TV

Nikdo ale určitě při pohledu na božskou Pittovu postavu neřešil bolestivé zabarvení jeho kůže, jelikož se držitel Oscara za herecký výkon v černé komedii Tenkrát v Hollywoodu pyšní tělem antického boha a na jeho břišních svalech by se dal nastrouhat sýr. A o libý pohled nebyli ušetřeni ani příznivci něžného pohlaví - de Ramonová se totiž opalovala „nahoře bez“. Těžko uvěřit, že se Pitt raději věnoval čtení nežli své o 29 let mladší milence!

Fotogalerie
52 fotografií