Vedle Leonarda DiCapria se čím dál častěji objevuje nová mladičká kráska, herečka a modelka Victoria Lamasová. Dcera dalšího slavného herce Lorenza Lamase je prý do Leonarda úplný blázen!

„Vím, že se jí hodně líbí. Poznali se asi minulý měsíc. Nejsem si jistý jak, ale takhle mi to řekla,“ uvedl Lorenzo pro The New York Post před koncem roku.

S dcerou si Lamas telefonoval na Štědrý den, ale Victoria stěží dokázala mluvit o něčem jiném než o Leonardovi. „Je velmi zamilovaná,“ prozradil. „Řekl jsem jí, aby brala ten vztah jako dovolenou - užívej si to, jak můžeš, dokud to trvá. A když to bude delší než typická dovolená, tak skvěle. Ale když ne, tak chraň své srdce, chápete? Je pořád hrozně mladá,“ popsal, co dceři poradil.

Lorenzo ale potvrdil informace o tom, že dvojice zatím oficiální pár netvoří. „Jsou přátelé. Nejde o žádný vážný vztah. Jen jsem chtěl, aby to bylo jasné,“ uvedl.

Herec, známý ze slavného seriálu Odpadlík, prý dceři ještě žertem poradil, aby se s hvězdou Titanicu rozhodně nevydávala na žádné zaoceánské plavby. „Mám z toho každopádně radost. Už nějakou dobu neměla vážný vztah. Má velké srdce a občas se až příliš snadno zamiluje,“ uvedl táta krásné herečky.

Video
Video se připravuje ...

Pravda o Titanicu: Video, které už vidělo 30 milionů lidí, vám otevře oči. 

Fotogalerie
51 fotografií