Dlouhá desetiletí nechodil Leonardo DiCaprio (48) s žádnou ženou starší 25 let. To samozřejmě nemohlo ujít pozorným fanouškům a zejména mnohým šprýmařům... Letos na podzim se herec po pěti letech rozešel s modelkou Camilou Morroneovou jen pár týdnů po jejích 25. narozeninách – a vtipálkům tak nahrál přímo na smeč. Na nějaký čas se celý internet bavil na jeho účet. 

Z prekérní situace ho tehdy zachránila sedmadvacetiletá modelka a máma dvouleté dcery Gigi Hadidová. Kráska začala s DiCapriem randit, a světu tak posloužila jako živý důkaz, že herec „zvládne“ i ženy nad 25 let. Od začátku nicméně oba tvrdili, že nejde o nic vážného a oba se vídají i s jinými lidmi. 

Jak se zdá, aféra ale příliš dlouhého trvání neměla. Krátce před Vánoci média zaplnily fotografie DiCapria a dcery „Odpadlíka“ Lorenza Lamase Victorie (23) na společné večeři. Podle zdroje z okolí modelky to Gigi nijak netrápilo, protože se soustředila hlavně na svou dceru Khai (2). „Gigina priorita je její dcera,“ uvedl tehdy zdroj z modelčina okolí pro Page Six. Po dramatu kolem mladší krásky ale přišla další ťafka pro fanoušky.

Pod stromeček kopačky

Na DiCapriově megalomanském vánočním večírku plném hvězd v Los Angeles 22. prosince pak už Gigi zcela chyběla. A důvodem má být definitivní konec vztahu. „Gigi nemá energii na to, aby za Leonardem běhala. Jeho nabitý rozvrh je na ni příliš,“ prozradil nyní zdroj pro Page Six. Victoria tak má zřejmě volnou cestu... 

Za vším stála Yolanda?

Podle konspiračních teorií některých fanoušků ale Hadidová a DiCaprio nikdy ve skutečnosti pár ani netvořili. Za vším má podle nich být modelčina matka, modelka v důchodu a hvězda reality show Yolanda Hadidová (58), která celý vztah vymyslela jen jako PR záležitost. Domnělý románek měl DiCapriovi zajistit úlevu od vtipálků a její dceru zase na chvíli vyzdvihnout do světla reflektorů. 

Video
Video se připravuje ...

DiCaprio má Oscara a řekl: Globální oteplování je skutečné Reuters

Fotogalerie
106 fotografií