Starší ze sester Hadidových (ač na to nevypadá, Bella je o dva roky mladší) je teď novou tváří značky Frankies Bikinis. Gigi se zapojila do jejich nejnovější kolekce s názvem Americana nejenom jako modelka, ale i jako módní návrhářka. Ve spolupráci se svou kamarádkou a zakladatelkou značky Francescou Aiello (27) prý pomáhala navrhovat kousky a vybírat látky, styly a potisky pro nové módní kousky, co se na jejím sošném těle velice vyjímají.

Dívky spojily své síly i s další kamarádkou, a to fotografkou a režisérkou Alanou O'Herlihyovou (27), která tuto kampaň, co bude uvedena na trh 11. května, patřičně nafotila. Kolekci, jež zahrnuje nejenom bikiny i jednodílné plavky, ale i třeba legíny a topy v něžných, pastelových barvách, Gigi předvedla v prostředí patrně odkazujícím na americký venkov… anebo alespoň v té podobě, jak si takový „vidlákov“ lidé bydlící ve velkých městech představují.

VIDEO: Gigi Hadid na přehlídkách: Sestřih roku 2016

Video
Video se připravuje ...

Gigi Hadid na přehlídkách: Sestřih roku 2016 Youtube.com/BPŽ

Panenská příroda, zrezlé garáže, pumpy, objímání (u) stromů, jízda na loďkách, dlouhovlasé, spoře oděné krásky… a tak podobně. Prohlédnout si tyto snímky ostatně můžete v naší galerii - uvidíte, že se na Gigi nedávné těhotenství vůbec nepodepsalo. Tato kráska se totiž v září 2020 stala maminkou dcerky Khaie, jejíž otcem je anglický zpěvák britsko-pákistánského původu Zayn Malik (29). Ten se proslavil coby člen chlapecké skupiny One Direction. S Gigi se ale během minulého roku rozešel…

Fotogalerie
46 fotografií