Už je to pár let, co herec Leonardo DiCaprio vyskočil ze škatulky hollywoodských hezounků. Svůj sladký obličej nechal zarůst vousem, přibral nějaké to kilo, a místo rolí svůdníků začal hrát v zajímavějších filmových projektech. Za své herecké výkony byl také několikrát nominován na Oscara, a v roce 2016 nominaci konečně proměnil ve zlatou sošku. Fanynky místo líbivého vzhledu začaly konečně oceňovat i jeho talent, jelikož Romea by si se svou současnou vizáží už rozhodně zopakovat nemohl.

A přece! Nyní se mu podařilo "zázračně" zhubnout. Svůj neuvěřitelný úbytek na váze teď ukázal DiCaprio v Malibu, kde se herec známý například z Titanicu, Velkého Gatsbyho či černé komedie Tenkrát v Hollywoodu objevil v prosluněných ulicích LA oblečený v obyčejné černé tričko, béžové kraťasy a pár bílých tenisek. Hned na první pohled bylo patrné, že zhubnul - a spekuluje se, že za jeho novou vizáží nestojí dřina v posilovně spojená s novou rolí, ale spíše stres. Leonardo se měl totiž v létě rozejít s půvabnou modelkou Camilou Morroneovou, se kterou randil poslední čtyři roky.

Video
Video se připravuje ...

Leonardo DiCaprio v The Ellen Show mluví o svém novém dokumentu Youtube.com/TheEllenShow/BPŽ

Dvojice se dala dohromady patrně během roku 2017, jelikož v lednu 2018 už spolu byli viděni na dovolené v Aspenu. Jako pár si oficiálně vyšli až na slavnostní předávání Oscarů v roce 2020, a dokonce spolu usedli bok po boku do první řady. Během koronavirové pandemie spolu prý trávili hodně času a velmi je to sblížilo. Jenže jak se zdá, romantice odzvonilo. Pár byl spolu naposledy vyfotografován 4. července, kdy Leo s Camilou slavili Den nezávislosti na pláži v Malibu. A od té doby... nic. Zda jim nakonec zlomil vaz velký věkový rozdíl, anebo v rozpadu jejich vztahu bylo něco jiného, to ví nejspíš jenom oni dva...

Fotogalerie
44 fotografií