Sobotní galavečer Miss Slovensko se nesl ve velmi moderním a neotřelém stylu. Finalistky během přehlídky v plavkách byly lehce zahalené, některé měly pareo okolo pasu, jiné od krku vlající pláštík, ale přesto své přednosti ukázaly. 

Velkou pozornost na sebe strhla atraktivní brunetka Sonja Kopčanová. Není klasicky vysoká a její křivky jsou velmi ženské. Přírodní poprsí, boky a ženská stehna. Usměvavá Sonja se nakonec stala II. vicemiss. Titul I. vicemiss si odnesla dlouhonohá gazela Petra Siváková, rovněž tmavovláska. 

„Tentokrát to není ta nejkrásnější, není to žádná královna krásy… Miss Slovensko pro rok 2023 se stává finalistka s číslem 12 Daniela Vojtasová,“ vyhlásil vítězku Michael Kováčik.

„Byl bych velmi rád, kdyby to veřejnost vnímala v tom lepším a pozitivním smyslu. Každý vnímá krásu jinak a všechny naše finalistky byly nádherné. Vítězky jsou nejenom nádherné, ale mají i komplexní osobnost a mají co říct. Daniela je mimořádně krásná a zároveň talentovaná, inteligentní a pracovitá, proto se stala Miss Slovensko 2023,“ řekl Blesku Michael. 

Tu vybrali na základě toho, že si to podle nich zasloužila nejvíce. Heslo „nehledali jsme ideál krásy, hledali jsme osobnost“ se tak neslo až do samotného konce.    

Video
Video se připravuje ...

Šéf slovenské Miss Michael Kováčik: Nehledáme krásu, ale osobnost! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Blondýnka Daniela byla ze svého úspěchu šťastná. „Doufala jsem v to, ale opravdu, jak jste řekl, konkurence byla silná, dívky byly opravdu chytré, talentované, přála jsem to opravdu každé. Vím, že to zní jako klišé, ale opravdu je tomu tak,“ řekla sexy tanečnice, která je členkou známé taneční skupiny Ladylicious, webu pluska.sk hned po přenosu.

Poznámka od ředitele Kováčika se jí rozhodně nijak nedotkla. „Věta, která zazněla těsně před vyhlášením hlavního titulu Miss Slovensko, se mě nijak nedotkla. Jako ženy býváme častokrát souzeny na základě našeho zevnějšku a já jsem velmi ráda, že letošní projekt Miss se k tomu postavil jinak. Krása osobnosti spočívá v našich kvalitách, hodnotách a v tom, co vyzařujeme. A proto si letošní ročník nezakládal jen na fyzické kráse, ale zejména na celkové kráse osobnosti,“ dodala.    

Fotogalerie
30 fotografií