Viktoria Niangová alias Aicha se proslavila především díky reality show Love Island. Tam sice tvořila pár s kudrnatým Honzou, láska ale bohužel nevydržela. V listopadu loňského roku pak přiznala, že samotou netrpí a přítele už má nového. 

Identitu svého milého modelka ovšem nechtěla prozradit za nic na světě. „Je tu jeden chlap, v mém životě. Od začátku tohoto roku. Máme se velmi rádi a je vysoký, ale nechtěla bych to víc specifikovat,“ mlžila v listopadu v pořadu Hideaway

Po téměř roce a půl teď kápla božskou a vyšla s pravdou ven. Na svém instagramu zveřejnila několik záběrů, na kterých je konečně i její partner... A jak informoval slovenský web Topky.sk, nejde o neznámou figuru. 

Jejím přítelem totiž není nikdo jiný, než ex-partner slovenské missky Yasmine Tatyové Erik. Yasmine a Erik spolu mají dvojčata Ryana a Khloé (4), které modelka porodila v pouhých devatenácti letech. A právě oběma roztomilým dětičkám teď další mladá kráska dělá nevlastní maminku... Jak nově odhalila na sítích, výjimkou nejsou ani společné dovolené. 

Yasmine Tatyovou znají lidé například díky soutěži Miss Slovensko, odkud si odnesla hned tři tituly – Miss Press, II. Vicemiss a Miss Pierot. Ani ona naštěstí samotou netrpí – aktuálně tvoří pár s hudebníkem Davidem Hodekem (26) alias H0wdym. 

Video
Video se připravuje ...

Vzrušující, láskou nabitá show Love Island je zpět! Přihlašte se na casting! TV Nova

Fotogalerie
108 fotografií