Slovenská kráska si libuje ve vysokých rozparcích a nejednou ukázala téměř vše, protože ne vždy se pod modely hodily kalhotky. Ale s tím je konec, protože Andrea má na to vychytávku. 

Ve světě frčí výstřední šaty, průhledné a vysoké rozparky. A právě takové šaty naše značka šije. Snažíme se vyhovět všem a být trendy,“ pochlubila se Blesku Verešová, která se během módní show na hradě Špilberk několikrát převlékla. A to nejenom jako modelka na mole, ale i na party. 

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová Markéta Reinischová

Na začátku přišla v černých šatech s hlubokým výstřihem a vysokým rozparkem. I když jí vítr šaty neustále čechral a modelka se snažila neukázat vše, tak se jí to nepovedlo. Nejednou ukázala celý klín. Naštěstí kalhotky měla. 

A právě kvůli tomuhle do šatů všíváme tělové kalhotky a přes prsa rovněž tělovou síťku. Na první pohled to není vidět, je to rafinové,“ usmívá se Verešová. 

Během módní show návrhářky Zuzany Lešák Černé se odhalily další modelky. Misska Tereza Budková (32) vynesla šaty, které před časem na premiéru muzikálu The Bodyguard vynesla Eva Burešová (29), a během otočky odhalila klín! Kalhotky vysoce střižené měla, a tak se mohla točit jako káča. 

Modely s vysokým rozparkem vynesly další předvádějící modelky, které rovněž ukázaly, jakou barvu kalhotek mají. 

Fotogalerie
80 fotografií