I když Sise šedesátka klepe na dveře, má stále postavu jak lusk. Dlouhé štíhlé nohy ukázala v obepnutých džínách, k tomu si vzala průsvitný květovaný top, pod který si ale nevzala podprsenku! A tak při sebemenším pohybu ukázala své silikonové poprsí. Vymodelované trojky jsou opravdu výstavní.

Jsem na svou ženu pyšný, mám rád, když se výstředně obléká a strhává na sebe pozornost. Mám to rád a vždy Sisu rád podpořím. Nejraději ji mám stejně nahou,“ řekl Blesku Lelkes, který se zpěvačkou slaví 12. výročí od svatby.

Video
Video se připravuje ...

Sisa Sklovská (57) ukázala silikony v průsvitném triku! Manžel na ni byl pyšný jako páv  Markéta Reinischová

O mně je známo, že se ráda výstředně oblékám, a Juraj je první muž vedle mě, kterému se to líbí. Většinou moji ex byli proti, žárlili a nelíbilo se jim, když jsem ukázala víc,“ netají se Sklovská.

Juraj je na postavu své ženy pyšný, ale nejvíc se mu na ní líbí něco jiného. „Miluji, když se ráno probudím vedle Sisy a vidím její úsměv, ten mám na ní nejraději,“ přiznává úspěšný finančník. 

Zpěvačka nebyla jediná, kdo se ten večer odhalil. Na módní show, kde se představilo hned několik návrhářů, třeba Zuzana Lešák Černá, Jana Pištějová nebo manželka Davida Limberského Lenka, která má svou značku plavek a plážového oblečení. To je velmi sexy, a tak krásky jako Tereza Budková a Kristýna Schicková ukázaly své skvostné postavy.

Fotogalerie
75 fotografií