Poslední roky se jí doslova zbortilo celé tělo, a tak podstupovala operaci za operací. Lékaři jí vyměnili oba kyčelní klouby, musela na plastiku chodidel, což muselo být velmi bolestivé. Nejhorší zážitek u doktora však dle rozhovoru pro Čas.sk prožila u nejmenovaného zubaře, který jí prý omylem vytrhl zdravý zub, pak na řadu přišla operace rukou.

Mám tzv. Dupuytrenovu kontrakturu dlaní. To znamená, že se mi zavírají ruce v dlani a na prstech vyrůstají takové věci,“ objasnila šarmantní Sisa. Ale všechno už má úspěšně za sebou a je zpět v olympijské kondici. Což předvedla na dovolené na Mykonosu. V oranžových plavkách se šněrováním v dekoltu a na bocích byla nepřehlédnutelná. 

VIDEO: Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale...

Video
Video se připravuje ...

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale... Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Sklovskou ale zanedlouho čeká velká životní událost. V den jejího svátku 27. srpna její manžel Juraj oslaví 70 a zároveň letos mají deset let od svatby. „Chceme se  ještě jednou vzít ... I prstýnky jsem nechala vyrobit nové. Nic však není ztraceno! Vše bude nyní v srpnu. Juraj má životní jubileum právě na můj svátek a v ten den si svatbu zopakujeme,“ svěřila se zena.pluska.sk zpěvačka.  

       

Fotogalerie
61 fotografií