Vyvolenou Johna se stala Bo Derek (64), vlastním jménem Mary Cathleen Collinsová. Půvabná blondýna, americká herečka a modelka, je bývalou manželkou režiséra Johna Dereka (†71), který zemřel v roce 1998 na selhání srdce.

Bo, kterou proslavila zejména její skvělá postava, jíž ukázala ve snímku s názvem 10, pak ani nečekala, že ještě někdy najde lásku. Ovšem Corbett ji záhy očaroval. Prožili spolu krásných 20 let a nyní do toho nečekaně praštili! „Po 20 letech jsme se rozhodli vzít. Nechtěli jsme, aby všichni rok 2020 jenom nenáviděli... Tak jsme udělali alespoň jednu hezkou věc,“ přiznal v pořadu The Talk čerstvý ženáč a ukázal i prsten.

„Okolo Vánoc jsme se vzali. Jsme s Bo svoji,“ odhalil představitel Aidana v Sexu ve městě s tím, že je to poprvé, co o svatbě veřejně mluví. Dvojice si totiž své soukromí střeží. Rodina a jejich okolí už o sňatku ví.

John si srdce divaček ukradl již v romantickém snímku Moje tlustá řecká svatba, zahrál si také v pokračování tohoto filmu či v drama Northern Exposure. V Sexu ve městě pak ztvárnil truhláře a podnikatele Aidana, jednu z velkých lásek Carrie.

VIDEO: Nové díly seriálu Sex ve městě: jak probíhalo natáčení?

Video
Video se připravuje ...

Nové díly seriálu Sex ve městě: jak probíhalo natáčení? Profimedia

Fotogalerie
54 fotografií