Ve svůj svatební den se museli Viktor Vincze se svou tehdy nastávající paní, moderátorkou Adelou Banášovou (40), cítit jako hollywoodské hvězdy! Přestože zasnoubení proběhlo po ani ne rok trvající známosti přímo před televizními kamerami, během ranního vysílání TV Markízy, veselka se měla odehrát ve vší tajnosti, v soukromí a jenom s jejich nejbližšími, bez všudypřítomných novinářů. Svůj „neveřejný“ obřad si novomanželé užili skutečně akčně - předcházely mu totiž divoké manévry! „Jejich součástí bylo setřesení paparazziho na výjezdu z Prahy, i pašování skrčené Adélky z garáže naší bytovky na zadním sedadle auta souseda Maťa,“ líčil na svém instagramu Viktor Vincze.

„V evangelickém kostele nás v kruhu pár nejbližších oženil Mišo Kořen, a když jsme si už jako novomanželé odpoledne přiťukávali, bulvární fotograf zaparkovaný před naším bratislavským bytem mi napsal smsku, kdy že bude Adela odcházet z domu, protože ‚má info, že kolem druhé‘,“ bavil se Viktor. Oslava probíhala ve vinařství patřícím Adeliné sestřenici a jejímu muži. „Večer jsme odcestovali do Tomášova, abychom se během 24 hodin i podruhé ‚stali manžely‘, a odstartovali nejlepší party našich životů,“ doplnil o více než 10 let mladší Vincze.

VIDEO: Adela Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

„A ani po čtyřech letech se nic nezměnilo. Jsem mužem ženy, která nečeká, že ji budu dělat šťastnou, a ani já to nečekám od ní. Za to si je zodpovědný každý sám, i proto nám je spolu dobře. Neplýtváme zažitými frázemi, že rodina je základ, ani že manželství je smyslem života. Neboť základem a smyslem našeho života je život sám. A zatím je perfektní takový, jaký je. A jsem za něj, i za dnešní den velmi vděčný,“ vyznal se Viktor, jenž tak nenápadně poukázal na fakt, že se mu s Adelou stále nedaří počít vysněné miminko. Jak se ale moderátor svěřil do médií, problém s plodností je na jeho straně. Na sociální síti tak otevřel debatu o dramatickém zhoršení kvality spermií u mladých mužů.

Čtyřleté manželství a pětiletý vztah hodnotila na sociální síti také Adela. „Jak říká můj oblíbený piešťanský filozof Patrik Vrbovský alias Rytmus: Šťastný život je volba. Děkuji všem mým úžasným bývalým partnerům za to, že jsem vedle nich mohla růst a učit se, abych si pak přitáhla do života Viktora. Dobře jsem si to zařídila,“ libuje si plavovláska, kterou čeští diváci znají například z Testu národa či Česko Slovenské Superstar. „Jo, i vás se někdy ve vašem okolí ptají, zda manžel poslouchá? A chlapů, zda je jejich žena někam pustí? Toto se prosím skutečně děje? Neboť za 4 roky tento princip, kde se muž mění na psa, zatím u nás nenastal,“ zdůraznila.
Fotogalerie
71 fotografií