Není tomu zas tak dávno, co se o Rytmusovi mluvilo hlavně jako o expartnerovi Dary Rolins (48). S Jasminou, tehdejší moderátorkou SuperStar, ostatně svůj vztah nějaký čas i tajili. Teď už jsou ale celé dva roky právoplatní manželé a na výročí se vypravili do míst, která mají spojená s velkými okamžiky své lásky.

Vydali se do Budapešti, kam jezdili zejména v době, kdy spolu teprve chodili. „Silný pocit, když se jdeš na druhé výročí sňatku podívat na místa, kam jsi chodíval na rande v té době ještě s přítelkyní. Dnes jako manželé a rodiče 22měšíčního syna,“ rozplýval se jindy drsný rapper.

„Při večeři jsem řekl své milovan, že už tehdy jsem věděl, že bude nosit moje jméno a budeme rodina,“ doplnil romanticky Patrik. A stejně tak se vydala na toulku časů dávno uplynulých i Jasmina Alagič Vrbovská. 

„Takto jsem se před dvěma lety stala paní Vrbovskou. Řekla jsem ti své nejupřímnější 'ANO' a bylo to spouštěčem těch nejintenzivnějších pocitů. Můj drahý muži, děkuji ti za tento život, co máme společný. Nechápu, jak jsem mohla někdy žít jiný.“

„Jsi pro mě domovem a přístavem štěstí a lásky bez hranic. Nikdy nebudu schopná najít slova, která by dostatečně vystihovala štěstí z toho, že jsi to právě ty, komu jsem se mohla odevzdat. Ty a Sanel jste vrytí do mého srdce, dokud budu dýchat,“ napsala na instagramu dojemné vyznání manželovi a synkovi, který přišel na svět v létě roku 2019. Nezbývá než popřát, aby párečku jejich láska vydržela co možná nejdéle. 

VIDEO: Připomeňte si, jak kdysi zamilovaná Jasmina tutlala vztah s Rytmusem

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
66 fotografií