Někdejší hvězda všemožných zábavných pořadů a neúnavný vypravěč Petr Novotný oslavil 41 let společného života s manželkou Miroslavou. 

Oslava byla rodinná, přijely všechny děti, vnoučata, ségra Soňa upekla dort, jedli se chlebíčky, prostě pohoda. Táta se má v rámci možností dobře, rád jí, diety nedrží a musí chodit na procházky. I když je nesnáší, tak máma mu nedá pokoj a musí chodit,“ prozradil Blesku bavičův syn a starosta Řeporyjí Pavel Novotný. 

VIDEO: Pavel Novotný o zdravotním stavu táty: V lednu málem umřel, jak je na tom teď?

Video
Video se připravuje ...

Pavel Novotný o zdravotním stavu táty: V lednu málem umřel, jak je na tom teď? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Společná fotka potěšila i kolegy z branže. „Je, pozdravuj tátu,“ napsala herečka Tereza Brodská. „Moc všechny pozdravuj, mám vás rád. Dáme ještě někdy Krétu?“ ozval se také zpěvák Julián Záhorovský

Král bavičů před lety prodělal hned sérii onemocnění, které ho málem stály život. V říjnu 2013 utrpěl mozkovou příhodu. Před odletem do Ameriky zkolaboval na Letišti Václava Havla apřevezli ho do nemocnice, kde podstoupil operaci. Od té doby více méně zmizel z veřejného života a práci pověsil na hřebík. Na začátku roku 2018 mu začaly selhávat orgány a lékaři o jeho život bojovali v sanitce několik desítek minut, načež ho museli uvést do umělého spánku. Na podzim pak prodělal operaci nemocné prostaty.

Fotogalerie
31 fotografií