Již nějakou dobu se spekulovalo, že po smrti manžela, zpěváka kapely The Cars - Rica Ocaska (†75), má Pavlína Pořízková znovu důvod k úsměvu. Žena, která se i po padesátce pyšní naprosto úžasnou a záviděníhodnou postavou (kterou navíc jenom pár týdnů zpátky ukázala téměř nahou na obálce prestižního časopisu Vogue), je zamilovaná. S novým partnerem, mnoha cenami ověnčeným scenáristou Aaronem Sorkinem, se poprvé společně ukázala na červeném koberci před letošními Oscary - jen několik dní poté, co se v amerických médiích poprvé objevily zprávy, že spolu v tichosti už několik měsíců randí.

KOMPLETNÍ A PŘEHLEDNÉ VÝSLEDKY OSCARŮ NAJDETE ZDE! 

Na této významné společenské akci pro všechny filmaře působila tahle dvojice na první pohled skutečně šťastně a zamilovanost z nich jenom sálala. Přestože Sorkin ten večer bojoval o zlatou sošku za nejlepší původní scénář k filmu Chicagský tribunál, pozornost všech se soustředila především na Pavlínu, která po skonu manžela trpěla poměrně dlouhou dobu silnými depresemi, které musela dokonce zahánět příslušnými medikamenty. Deprese už jsou ale podle všeho minulostí a Pořízková nyní na všechny strany vrhala ty nejzářivější úsměvy. Společné focení si evidentně užívala a ke svému novému miláčkovi se neustále vášnivě tiskla.

VIDEO: Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít.

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít. Jan Búda

Nová láska jí podle všeho svědčí - pro velký večer se stylizovala do krásek ze zlatého věku Hollywoodu, s rudou rtěnkou a nádherně upravenými vlnitými vlasy, a všechny oslnila také efektními zlatými šaty těsně obepínajícími tělo, které perfektně sladila s kovovou kabelkou a dlouhými diamantovými náušnicemi. Není divu, že ani Sorkin po jejím boku neztrácel spokojený výraz ani poté, co slavného naháče obdržela Emerald Fennellová (35) za scénář ke snímku Nadějná mladá žena. Během slavnostního ceremoniálu, který se konal na Union Station v centru L.A., se prý tyto dvě hrdličky po celou dobu mazlily, Aaron měl dokonce na Pavlínině koleni po celou dobu položenou ruku.

Nezbývá než jim popřát, aby jim tato zamilovanost vydržela co nejdéle! V případě Pořízkové, původně rodačky z Prostějova, se však nikdo nemusí obávat, že by byla, jak se říká, přelétavá. Do Ocaska se zamilovala ve svých devatenácti letech, a když se pak po nějaké době vzali, strávili spolu téměř třicet let ve spokojeném manželství. Měli spolu dokonce dvě děti, syny Jonathana (27) a Olivera (22). Smrt známého muzikanta přišla v době, kdy již žili v odloučení, tudíž se nestihli rozvést. Ric ji však poměrně drsným způsobem i tak vyškrtnul ze své poslední vůle. V letech 2018-2019 pak Pořízková trávila čas po boku jiného scenáristy, Eda Solomona (60).
Fotogalerie
98 fotografií