Krásná modelka podle všeho tajně randí se spisovatelem a scenáristou Aaronem Sorkinem (59) již pár měsíců. Zatím to drželi pod pokličkou a užívali si svou lásku jen ve dvou, ale teď se podle Page Six spolu hodlají ukázat na veřejnosti poprvé jako pár.

A to rovnou na nedělním předávání Oscarů, protože Aaron se s dalšími nominovanými utká o cenu za nejlepší původní scénář díky svému podílu na filmu Chicagský tribunál (The Trial of the Chicago 7). Ovšem pro Sorkina by to nebyl první Oscar - již v roce 2011 si totiž zlatou sošku odnesl za scénář k filmu Sociální síť (The Social Network).

Jak utajený zdroj prozradil pro The New York Post, Pořízková už lásku zažívá několik měsíců. Naposledy nový vztah ostatně sama naznačovala na sociální síti, když se zde ukázala v pleťové masce a prozradila, že se chystá na schůzku. „Rande! Šťastný muž, který dostane tohle ve vší kráse,“ připsala ke snímku.

Snad bude mít modelka a rodačka z Prostějova tentokrát štěstí v lásce, přece jen už si také zažila svoje. V devatenácti letech se zamilovala do hlavního zpěváka kapely The Cars - Rica Ocaska (†75), kterého si později vzala. Po třiceti letech manželství ale přišlo odloučení, ovšem než se stihli rozvést, hudebník náhle zemřel. Navíc svou ženu vyškrtl ze závěti, takže se ocitla bez peněz. V té době hodně času trávila po boku jiného scenáristy - Eda Solomona (60). Ovšem to už je zřejmě minulost...

VIDEO: Komu vděčí Pavlína za svou krásu?

Video
Video se připravuje ...

Pavlína je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná. Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Fotogalerie
58 fotografií