Prostějovská rodačka si je velmi dobře vědoma svých kvalit a nechce zůstat »na ocet«. „Teď potřebuji něco jiného, protože jsem mnohem báječnější, než když mi bylo devatenáct. Potřebuji chlapa, který ustojí moji úžasnost,“ prozradila v rozhovoru pro Yahoo Life. Rozhodně ale nechce muže, který by s ní zacházel jen jako s krásným objektem touhy. „Nyní si užívám potěšení, jak to jde. Nejsem tu proto, abych chlapa potěšila. Jsem tu proto, abych byla potěšena já, sex je s věkem lepší a lepší,“ přiznává bývalá supermodelka, která s manželem Rickem žila 28 let.

Jen rok po rozchodu v roce 2019 sbalila hollywoodského scenáristu Eda Solomona (60), který je podepsaný pod snímky jako Muži v černém nebo Charlieho andílci. Ale ani tenhle vztah jí podle všeho nevyšel, anebo po Solomonovi dávno není v její přítomnosti vidu slechu... „Věřím, že najdu osobu, která je pro mě to pravé a pro kterou jsem ta pravá já a strávím s ní zbytek života,“ dodala s tím, že je stále beznadějná romantička.

Nahá na titulce

I po padesátce má výstavní tělo a hlavně se nebojí odhalit, což dokazuje květnové vydání magazínu Vogue. Snímky v průsvitném body vznikly v bytě modelky na Manhattanu. Jako ochutnávku už zvěřejnili obálku s Pavlínou, kde má sice zakryté bradavky, ale to je jen kvůli cenzuře na sociálních sítí. V časopise se ale nic schovávat nemusí...

VIDEO: Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít Jan Búda

Fotogalerie
40 fotografií