Přítele si uměla opravdu vybrat.Alessandrova rodina patří k nejváženějším v celé Itálii a její jmění se odhaduje na 40 miliard korun!

Nejoblíbenější místností celé honosné rezidence je rozlehlá kuchyň, kterou modelka poodhalila svým fanouškům. „Během karantény strávila celá moje rodina opravdu hodně času v kuchyni, v srdci našeho domu,“ prozradila brunetka, jejíž dřez a kohoutky ze zlata nešly přehlédnout.

„Naštěstí je tady vše, co potřebujeme,“ dodala Alena, že kuchyň je královstvím i jejích dvou synů, Davida Leeho (11) a Louise Thomase (13). Malá dcerka Vivienne Charlotte (10 měsíců) si zatím jen lebedí u maminky v náručí.

Domu vévodí i rozlehlá terasa, která přímo vybízí k pořádání oslav nebo k domácímu fitku. Interiér je světlý, plný vkusných designových prvků laděných buď do zlaté, nebo vyrobených z přírodních materiálů.

Ovšem žádná zhýčkaná panička Šeredová není, umí se posadit i za volant traktoru a odklidit sníh ze zahrady, když od hor přijde sněžení. „Dobrá jsi v tom rolbování!“ chválila ji v zimě i budoucí tchyně Daniel Remmertová.

VIDEO: Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu!

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

V říjnu loňského roku chytla Alena na svatbě přátel nevěstinu kytici. Stihnou svatbu do roka a do dne? Pár tvoří už od roku 2014 a loni se jim narodil první společný potomek. Česká kráska sice už za sebou má jedno nevydařené manželství s fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem (43), který je otcem chlapců, ale svatbě by se nebránila. „Druhé manželství je prý vždy lepší, tak uvidíme,“ vyjádřila se dříve brunetka.

Fotogalerie
96 fotografií