V minulosti se na konto brankáře Juventusu příliš nevyjadřovala. Pobyt na čerstvém vzduchu s dcerkou Vivienne Charlottou ale možná české krásce rozvázal jazyk. Když v dotazech fanoušků na instagramu přišla řeč i na Gigiho, nebrala si servítky.

„Podle mého názoru nerozumí ženám ani ho**o,“ překvapila Alena všechny svou upřímností. Další z obdivovatelů směřoval otázku na to, jak mohla Buffonovi po tom všem, co jí provedl, odpustit.

„Myslím, že je to pro každého dlouhý proces, než odpustí, a hodně záleží i na nových lidech, se kterými se stýkáte,“ vysvětlila brunetka. „Samozřejmě ale zklamání přetrvává,“ dodala, že ani po sedmi letech se všechny šrámy úplně nezahojily.

VIDEO: Modelka Alena Šeredová promluvila o těhotenství! 

Video
Video se připravuje ...

Modelka Alena Šeredová promluvila o těhotenství! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Nyní Alena jen kvete po boku dědice automobilky Fiat Alessandra Nasiho (46), se kterým má osmiměsíční Vivienne Charlottu. Společně také vychovávají dva syny, jejichž otcem je právě Buffon, Davida Leeho (11) a Louise Thomase (12).

S Gigim se brali v roce 2011, ale už po třech letech následoval rozvod kvůli brankářově nevěře. Buffon Alenu vyměnil za sportovní komentátorku Ilariu d’Amico (47), se kterou je dodnes. Sporťačka všem připomíná starší kopii Aleny a s brankářem má syna Leopolda (5).

VIDEO: Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích!

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
69 fotografií