„Několik měsíců jsem plánoval, jak Báru požádám o ruku u moře…“ přiznal na instagramu zpěvák z kapely Lake Malawi, který již delší dobu žije s krásnou modelkou z Elite Prague - Bárou Podzimkovou (21). Teď se rozhodl jejich vztah posunout o úroveň výš. 

Zásnuby chtěl udělat originálně a hlavně svou milou překvapit, a tak přichystal něco, co se jen tak nevidí. „Protože vím, že miluje vlny a vodu, nechal jsem pro ni na zakázku vyrobit surf. Zespoda měl surf zalaminovaný nápis, který žádost vyslovil za mě,“ přiznal svým fanouškům Černý v češtině i v angličtině.

Čekal ho ale poměrně náročný úkol přepravit surf tajně na Kostariku, kde dvojice trávila dovolenou. Bára sice nakonec přišla na to, že mají s sebou náklad navíc, ale netušila, co má její milý za lubem. 

Zpěvák, který zvládl v Tváři proměny i v řadu žen, si v den D vybral krásné místo k zásnubám - pláž Playa Blanca nedaleko města Jaco. Trochu mu nepřálo počasí, protože pršelo, ale necouvl. A když došlo na osudnou chvíli, sluníčko přece jen vysvitlo. Černý modelce zavázal oči a pak ji postavil na surf.

„Přečetla si to ve vodě a já jsem vyndal z kapsy úplně rozmočenou krabičku s prstýnkem,“ doplnil na instagramu. A samozřejmě se pochlubil i s tou nejkrásnější odpovědí, jaká pak mohla přijít: „Řekla ano!“ Párečku tak nyní všichni posílají krásné gratulace.... a Albertovy fanynky možná i pláčou. 

VIDEO: Semifinalista Tváře Albert Černý: V zákulisí soutěže to byly nervy!

Video
Video se připravuje ...

Semifinalista Tváře Albert Černý: V zákulisí soutěže to byly nervy! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií