Randí spolu teprve několik měsíců, ale Jitka si to náramně užívá. Společně cestují po Česku a Evropě a Pavel jako bývalý majitel několika restaurací svou milou zasvěcuje do gastromie. 

Jídlo si fotí a nakonec i platí. Můj kluk Pavel,“ komentuje Pavlovo focení jídla, než se do něj oba s chutí pustí, Sedláčková. Herečka je důkazem toho, že láska kvete v každém věku. 

Töpfer, který je bratrem herce Tomáše (70) je už několik let vdovec, a tak i on si vztah užívá a nedávno Jitku téměř dohnal k slzám. 

VIDEO: Herečka Jitka Sedláčková (60) vybírala kočárek! Pro koho? 

Video
Video se připravuje ...

Herečka Jitka Sedláčková (60) vybírala kočárek! Pro koho? Markéta Reinischová

Tak překvapit pan Töpfer umí, přímo na hranicích, první prstýnek pro tebe ode mě,on. A já na to z kolika? A on ze všech, tak to mu neklapne, ale byl první a kouzelnej, blue topaz London. Je to druhý prstýnek od muže v životě, no na to, že je mi 55 plus, mám co dohánět, chudák pan Töpfer,“ pochlubila se představitelka barmanky Vandy ze seriálu Polda půvabným prstýnkem s modrým topazem a bílými diamanty okolo. 

Nádherný prstýnek! A už by mohl pan Töpfer pokleknout! Napjatě čekám,“ okomentovala prsten jedna z jejích sledujících. A Jitka odpověděla: „Nestrašte!“ Tak uvidíme, kdy se pochlubí další radostnou novinkou...

Fotogalerie
44 fotografií