Jitka Sedláčková byla dlouho sama a utápěla se pocitem, že už je na lásku stará a nepřitažlivá. A tak začala běhat, cvičit, změnila šatník a jakoby mávnutím proutku prokoukla. 

Píšete mi, kdo je ON, ten, kdo mě včera políbil pod třešní. Tak to je ten ON. Prostě jde to v každém věku, léta jsem byla sama a naučila se být SAMA a teď se to zas učím obráceně. Ve dvou se to fakt lépe táhne, známe se 35 let a teprve teď nastal čas se poznat,“ pochlubila se ns prvního Máje barmanka Vanda ze seriálu Polda a přidala fotku své lásky, ze kterého se vyklubal bývalý majitel restaurací Pavel Töpfer

Dvojice si vztah naplno užívá, mají za sebou dovolenou v Rakousku a mají další plány. Ale to se některým ženám moc nezajídá. 

VIDEO: Herečka Jitka Sedláčková (60) vybírala kočárek! Pro koho?

Video
Video se připravuje ...

Herečka Jitka Sedláčková (60) vybírala kočárek! Pro koho? Markéta Reinischová

Ženské uvažování - když vyšlo najevo, že jsem se dala do kupy s panem Töpferem, tak se Vám k mému překvapení objevila skupina žen, která o něj dostala upřímný strach neboť se mnou to teda nevyhrál a bude litovat. Přivedu ho na buben a jsem přece herečka, prostě nemohl být při smyslech, když se dal dohromady s takovou ženskou,“ rozepsala se Jitka na sociální síti. 

No, takže dámy peru, vařím, uklízím, chodím do práce, jsem věrná, prý je se mnou sranda a miluju. Nebojte, je jako v bavlnce, a když budete mít zase obavu, pište mě,  jsem hodná k dětem i k ženám. V nadsázce napsáno,“ dodává s nadhledem Sedláčková.

Fotogalerie
26 fotografií