Divadlo Radka Brzobohatého se ve čtvrtek večer proměnilo v dějiště napínavého thrilleru. „Když jsem si to přečetla, řekla jsem si, že to musíme dělat. Bylo to ještě před covidem, museli jsme ale počkat, než bude atmosféra na thriller, protože lidi tehdy chtěli jen komedie,“ vysvětlila Blesku po premiéře principálka divadla a zároveň představitelka hlavní ženské role Romana Goščíková, která se v roli alternuje s Lucií Vondráčkovou (43). Ta se v divadle objevila až po představení a o pozornost fotografů zjevně moc nestála. Kdo ve hře alternaci nemá žádnou, je představitel hlavní mužské role Jan Fanta (27). Ten Blesku po svém fenomenálním výkonu svěřil, že představení musel odehrál se zraněnou rukou.

„Už asi před měsícem mi režisér Lukáš Burian říkal, ať tak netřískám rukou do linky, že to není potřeba. Ne nadarmo mi známí říkají, že jsem atomový herec,“ prozradil s úsměvem Jan Fanta, kterému se navíc před představením udělala vinou nervů vyrážka na zádech a ze stejného důvodu musel hrát i s průjmem. Na výkonu mu ale nic z toho neubralo.

Hračička vypráví strhující příběh o touze někoho ovládat, síle osobnosti i ochotě vyspat se s někým, kdo může být naším popravčím. Klade si zkrátka otázku, jaké to je potkat se s psychopatem. Odpověď na ni Romana Goščíková dobře zná. „Mám dvě velké zkušenosti s psychopaty a oba byli mediálně známí lidé. Jedna byla s mužem a druhá se ženou,“ prozradila herečka, která prý ale při přípravě na svou roli čerpala spíše z rad psychiatra Radkina Honzáka (84). 

Podpořit dva hlavní představitele dorazila celá řada známých tváří. Premiéru si nenechala ujít Simona Postlerová (58), která sama v Divadle Radka Brzobohatého účinkuje. Podle informací Blesku se herečka nedávno poprvé stala babičkou.

Popovídat na kameru si ale nechtěla a záhy po představení a gratulacích účinkujícím z divadla odešla. To Jan Rosák (75), který za kulturou vyrazil s manželkou, nechtěl přítomným fotografům ani zapózovat. Mladou hereckou generaci reprezentovaly v hledišti kamarádky a kolegyně Jana Fanty ze seriálu Dobré zprávy Natálie Halouzkouvá (22) a Sára Rychlíková (24).

Celou dobu se dobře bavily a dokázaly tak, že nevraživost a nepřátelství mezi nimi panuje jen v rámci scénáře a na televizních obrazovkách a nikoli v soukromém životě.

Obě mladé dámy zvolily ovšem odlišný přístup k módě. Zatímco něžná zrzka Natálie přišla v jednobarevných pudrových splývavých šatech, dračice Sára zvolila pestrobarevný kostýmek, skládající se ze sáčka a kalhot.

Že jsou i po dvou dětech a mnoha letech společného života sehranými partnery, kteří před sebou dávno ztratili ostych, dokázali po představení herci Přemek Pálek (32) a Charlotte Doubravová (za pár dní oslaví 36). Oba totiž společně v jeden okamžik vyšli s úsměvy z místnosti s toaletou, ve které, jak se ukázalo, byli společně zamčeni.

Jednoznačně tak překvapili ostatní čekající ve frontě na záchod. Herecký pár tím ale ušetřil poměrně významně čas všem, kteří čekali, až budou mít možnost po představení toaletu rovněž použít.

 

Video
Video se připravuje ...

Překvapivá reakce režiséra Janáka na focení jeho ženy pro Playboy: Tohle by čekal málokdo! Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
67 fotografií