Film Denise Šafaříka O malých věcech je povídka složená z dvanácti příběhů z dvanácti bytů v jednom domě. V jednotlivých povídkách se objevují herci jako Beáta Kaňoková, které to na premiéře v modrém overalu s netradiční oranžovou kabelkou seklo, Jan Nedbal, kterého doprovodila přítelkyně, Vanda Hybnerová, která k černému outfitu zvolila boty s leopardím vzorem, či herečky Tereza Hofová, Anita Krausová nebo pánové Jan Jankovský a Oskar Hes

Slavnostní premiéru si pochopitelně nenechal ujít ani Denisův kamarád Vojtěch Vodochodský, díky kterému to na večírku ožilo. Nejenže při příchodu líbal svou přítelkyni, kterou nejspíš i olízl, protože se pak znechuceně otírala, ale vrhnul se i na svého kolegu Jana Nedbala. V jednu chvíli to vypadalo, že se chystá políbit i jeho. Pánové si pak spolu se svými přítelkyněmi dali víno a skvěle se bavili. 

Šafařík, který se proslavil pohádkou Kouzelník Žito, pozval na uvedení svého filmu i rodiče. Maminka se na něj během focení pyšně tiskla. Při pohledu na ně dva bylo všem hned jasné, po kom Denis je. Je totiž celý maminka. 

 

Video
Video se připravuje ...

Takhle vypadá štědrovečerní princ! Před natáčením neuměl jezdit na koni. Adam Balažovič / BPŽ

Fotogalerie
46 fotografií