Pak se statečná herečka odrazila ode dna, přišla zajímavá práce včetně oceňovaného filmu Domácí péče a dlouho byla v pohodě.

Zdravotní problémy přišly až teď! Na premiéru hry Stůl pro dva v divadle Ungelt, kterou Alena nazkoušela s Daliborem Gondíkem (52), se všichni těšili. Měla být tak trochu předvánočním dárkem. Původně byla stanovena na 17. prosince loňského roku.

Jenže Mihulová chytila vážnou virózu, trápily ji horečky a premiéra se musela odložit na 6. leden letošního roku. Ale ani v sobotu se diváci Aleny na jevišti nedočkají. Viróza se herečce nečekaně vrátila. A v ještě mnohem těžší podobě.

Její zdravotní stav jí neumožňuje jakoukoli práci... „Premiérové večery musíme zrušit,“ omluvil se za divadlo principál Milan Hein (76). „Hra Stůl pro dva bude mít premiéru až 9. června na Letní scéně divadla Ungelt na Hradčanech,“ oznámil. Alenu a Dalibora čeká nyní ještě několik dnů nového zkoušení a v únoru hru ukážou prvním divákům. Na slavnostní premiéru si ale musí ještě půl roku počkat.

Video
Video se připravuje ...

Alena Mihulová: Při 158 centimetrech nemám moc na výběr! Blesk TV

Fotogalerie
35 fotografií