Heather Locklearová alias Amanda z Melrose Place patřila v devadesátkách mezi slavné kočky, kterým jejich půvab záviděla nejedna žena a po jejichž společnosti prahl nejeden muž. Tyhle časy už jsou ale bohužel dávno minulostí. 

V průběhu posledních několika let herečka viditelně sešla. Za propadem přitom zdaleka nestojí jen přirozený proces stárnutí, nýbrž i série nepříliš povedených plastických operací a k tomu také letitá závislost na drogách. 

Fotografové ji nyní zachytili v ulicích Los Angeles – a kdo ji pár let nesledoval, ten by ji snad už ani nepoznal! Ztrhaná Heather seděla na obrubníku u silnice a netrpělivě čekala na odvoz domů.

Na sobě měla černé tepláky a jednoduché černé tričko s dlouhým rukávem, na nohou navzdory vedru kotníkové kozačky a před sebou měla na zemi položenou velkou kabelu Louis Vuitton.

Její vlasy vypadaly jako pár dní nečesané a nemyté a blond barva už jí značně odrůstala. Celkovému dojmu nijak nepřidal ani naprosto rezignovaný výraz ve tváři, který naznačoval, že na tom herečka není nejlépe.

Třeba to byl prostě jen jeden z těch dní, kdybyste nejraději nikam nešli a jediné, co si přejete, je vypít trochu kávy a dát se dohromady. Tak dejte, prosím vás, Heather Locklearové někdo pořádné kafe!

Video
Video se připravuje ...

Rapperka a milionářka Klara Lima (28): 7 plastik, drogy, anorexie a životní peklo! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
68 fotografií