Ti dva se znají už od roku 2015, od chvíle, kdy Tonyho propustili z vězení. Udělal za svou temnou minulostí tlustou čáru a začal s pomocí někdejšího parťáka z mokré čtvrti Máry (K. Rímský, majitel baru) znovu. Z nezávazného vztahu se během let vyklubalo pevné a hezké pouto, které by jim mohl nejeden pár z Ulice závidět. Před necelými čtyřmi lety se jim narodila dcera Tonička, další potomek je nyní na cestě. A tak není divu, že Dominika vklouzne do svatebních šatů. „Musím říct, že se v nich cítím báječně, je to velmi dobrý kostým. Jsem vděčná výtvarnicím,“ chválila Bára, co mohla.

Ukázkové klopýtnutí

Každá nevěsta chce mít svatbu nejkrásnější, aby na ni mohla do smrti vzpomínat. I na tuhle seriálovou zůstanou vzpomínky. Uslzené, ale možná vlastně úsměvné. V hlavní roli bude dort. Nádherný, velký. Však si rekvizitáři dali hodně práce. A museli brečet, když tenhle kousek plachtil k zemi.

Ve scénáři to vypadalo naprosto jednoduše, ovšem pro štáb i samotnou herečku to přineslo nejedno úskalí. Patrové dorty jsou těžké a obtížně se nosí. Člověk přes ně jednoduše nevidí na krok. Přesně s tím zápasila také Milena Steinmasslová (68), která ho měla při svatebním veselí na starost. „Musela klopýtnout naprosto ukázkově,“ prozradil člověk ze štábu. „Dort se měl vyklopit přesně dle pokynů pana šéfrežiséra Stana Sádečka,“ doplnil ještě. Jak se to povedlo, to můžete vidět v pátek 23. června v 18:30 hod. na Nově nebo už nyní na Voyo. Vězte, že touhle povedenou veselkou se seriál Ulice na čas s diváky rozloučí. Kdy se vrátí, se včas dozvíte...

Dva sladké exempláře

Svatební dvoupatrový dort byl speciálně upravený, profesionálně vyztužený a byl umístěný v chladu do poslední chvíle před natáčením. Na výšku měřil půl metru, vážil 11 kg a nebylo vůbec snadné s ním manipulovat. Dort musel pro jistotu být ve dvou provedeních pro případ, že by se některé scény nezdařily.

Jedna veselka za druhou

Už potřetí se koná veselka u Marečkových. Jako první z rodiny vyrazili v Ulici k oltáři v roce 2020 Karla v podání Markéty Stehlíkové (38) a Mára alias Kryštof Rímský (47). Po nich se podruhé brali v roce 2022 rozvedení Márovi rodiče Věrka, kterou hraje Milena Steinmasslová, a Luboš, tedy Rostislav Novák st. (74).

Třídenní maraton

● Svatba se točila v rámci tří natáčecích dní už začátkem dubna.

● Svatební šaty se vybíraly z několika návrhů, které byly vhodné pro pokročilejší těhotenství, zároveň aby splňovaly charakter svatebního dne, a navíc odpovídaly charakteru postavy.

● Svatební kostýmy byly připraveny také pro dětské herce, tedy malé svatebčany, a vzhledem ke scénám s dortem také raději ve dvou provedeních.

Video
Video se připravuje ...

Finále Ulice: Svatební katastrofa, jiskra naděje u Máry a Karly a doják u Magdy a Prokopa tv Nova

Fotogalerie
84 fotografií