Hrachovcová tetování propadla už před dlouhými léty, v době pandemie koronaviru se ale naučila tetovat i sama. A dnes z toho má – vedle herectví – slušný byznys. Kaira navíc netetuje „jen tak něco“, ale vytváří speciální abstraktní malůvky na míru každému zákazníkovi, údajně podle jeho čaker a energií. 

Navnímat člověka

„Je to o velké blízkosti, musím si navnímat člověka, kterého budu tetovat. To je zásadní věc. Dělám i numerologický výklad a jsem ráda, že se ke mně lidé vrací,” rozplývala se před časem na Radiu Zet„Tetování je vstupem do emočního těla, dostáváte se lidem pod kůži. Mělo by to být spojené s příjemnou atmosférou, s tím, že člověk odchází a je mu dobře,“ je přesvědčená. 

Tetování provádí tzv. volnou rukou. „Vycházím z daného člověka, každý má jinou ruku a každému sluší něco jiného. I inkoust vypadá na každém člověku jinak. Vždycky požádám o datum narození a je to proto, že skrz čísla a výpočty se dá dobře podívat do toho dotyčného člověka,” vysvětluje Kaira.

Chodí k ní i slavní

Jejíma rukama prošlo i několik slavných osobností: například šéfka Kapky naděje Vendula Pizingerová (51) nebo herec Filip Čapka (46) známý ze seriálů Ulice nebo Kukačky. Na nedostatek zákazníků si stěžovat rozhodně nemůže – čekací doba je u ní několik měsíců. A to i přesto, že její díla nejsou zrovna levná. 

Výsměch na sítích

Teď se ale herečka a tatérka v jedné osobě dočkala ostré kritiky. Její jméno se totiž objevilo na populární facebookové stránce Chudák tetování s více než 56 tisíci členů, ve které se probírají nepovedené výtvory na kůži. 

Kdosi ukázal své tetování od Hrachovcové na nártu nohy, za které podle svých slov dal 10 tisíc korun. S výsledkem ale vůbec nebyl spokojen a tak si obrázek záhy nechal přetetovat. A oprava ho vyšla „jen“ na 1200. 

Zákaznice raději utekla

Pod příspěvkem se okamžitě rozjela diskuze, ve které se opakovaně objevoval názor, že si Hrachovcová účtuje přehnaně vysoké částky. „Mamce napočítala srdíčko dva centimetry na dva centimetry asi za osm tisíc korun, tak zdrhla s větou, že musí do bankomatu. Samozřejmě předtím, než to Kaira vytetovala,“ tvrdil další člen. Jak Kaiřin styl, tak její ceny zkrátka nejsou pro každého.

Video
Video se připravuje ...

Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný! Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
135 fotografií