V pátek se na Sicílii začali slétat svatební hosté z celé Evropy. Po ubytování v luxusním pětihvězdičkovém hotelu se na jeho zahradě rozjela první party, která se protáhla do ranních hodin. 

Naštěstí byl první obřad na radnici jen pro rodinu, takže mohli v klidu vyspávat případnou kocovinu a únavu. Ale v podvečer už byli všichni na značkách v nádherném venkovském sídle, kde si na rozlehlé zahradě pod branou novomanželé dali slib a kde proběhl další obřad. Uvnitř byla nachystaná hostina a pak se venku rozjel další večírek. 

Video
Video se připravuje ...

Šeredová si vzala dědice Fiatu: Šaty s rozparkem skoro k pasu a vražedné jehly 

Alena během jednoho dne vystřídala šestery šaty a pařila až do rána. Pozadu nezůstali ani rodiče nevěsty a celý víkend si náležitě užívali. Společná fotka Aleny s maminkou a mladší sestrou Eliškou jasně ukázala, po kom jsou holky takové kočky. Paní Jitka je velmi elegantní a na svůj věk rozhodně nevypadá. 

Na svatbě nechyběli rodiče ženicha Andreo Nasi a Daniela Remmertová, která je velmi výstřední dáma. Společná fotografie odhalila, že otec Alessandra je podruhé ženatý s Ellen Downeyovou, a tak má Alena hned dvě tchyně! 

Navíc se provdala do velmi rozvětvené rodiny, jen Alessandro má šest sourozenců. Vlastní má starší sestru Allegru, která v současnosti žije ve Španělsku. Z otcovy strany má tři mladší bratry z druhého manželství otce s Ellen - Giovanniho, Livia a Williama. Z matčiny strany má ale další dva bratry - Alberica a Alice.

Příbuzný s Carlou Bruniovou

Alessandro Nasi se narodil 18. dubna 1974 v Turíně, ale vyrůstal v New Yorku. Je synem Andrea Nasiho a Daniely Remmertové a je potomkem rodiny Agnelli, protože Carlo Nasi, dědeček jeho otce, se oženil s Caterinou Aniceta Agnelli. Z tohoto důvodu je také bratrancem Johna a Lapa Elkanna. Jeho matka je sestrou Maurizia Remmerta, známého podnikatele a biologického otce Carly Bruniové. Bývalá topmodelka a zpěvačka je manželkou bývalého francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho.

Fotogalerie
63 fotografií