Zatímco Dara už ozdobila stovky titulních stran různých deníků, týdeníků, magazínů, pro její dospívající dceru je to poprvé.

„Pro mě jako mámu další zásadní, dost dojemný moment. Lola poprvé na titulce časopisu. Nehledejte za tím její ani moji ambici mít z ní od zítra modelku. Šlo o nabídku, která se neodmítá. Představit ji v tom nejpřirozenějším světle. Obyčejně neobyčejnou, tak jak ji známe jen my, její rodina a kamarádi. Bez snahy ji měnit, tvarovat, stylizovat nebo nějak zvlášť medializovat,“ svěřila se Rolins na Instagramu a přiložila i fotku dcery, jak zdobí titulku časopisu.

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti? Markéta Reinischová

„Děkujeme magazínu Grade a celé té dokonalé partičce, která stojí za realizací této velkorysé fotostory o dvou verzích titulky. A Pavlovi, šéfredaktorovi, za krásný rozhovor s ní. Právě díky důvěře je celý tento materiál tak autentický. Jsem ráda, že vám ji touto cestou můžu představit zase o něco víc,“ dodala Rolins, která má dceru s muzikantem Matějem Homolou.

Laura je od narození součástí prezentace své slavné maminky, naposledy společně poprvé zazpívaly na Dařině koncertě k padesátinám. Ale teď je sama za sebe a titulek Lola běží do života mluví za vše.

Fotogalerie
69 fotografií