Bývalý kapitán české fotbalové reprezentace už se slovenskou pěnicí oslavil nejen její, ale i svoje abrahámoviny (on je měl v srpnu, ona v prosinci), a hlavně rok jejich vztahu. Za tu dobu už Grande Paolo ví, jaká muka prožívá jeho Darinka před každým vystoupením, natož před takovým monstrkoncertem!

„Je to jako před každým zápasem. Než se dotkneš balonu, jsi nervózní,“ chlácholil ji před sobotním narozeninovým mejdanem v O2 areně. „Sto tisíc lidí, koukneš se nahoru a ono to nekončí. Trocha stresu to je,“ rozpovídal se Nedvěd, který je jinak většinou dost skoupý na slovo. Své milé byl oporou i při jejím největším koncertě v životě. Dara byla plná emocí a pro slova díků na konci více než dvaapůlhodinové show nechtěla ani odejít z pódia.

Přišel i expartner Rytmus

Na koncertě nechyběl ani zpěvaččin ex Rytmus neboli Patrik Vrbovský (46). „Silní muži vždy definovali můj život. Vždy to tak bylo a bude,“ konstatovala Dara poté, co si spolu na pódiu střihli píseň Party DJ. „Jsou tady všichni, které respektuji a nějakým způsobem patřili do mého života,“ dodala Rolins. K nejdojemnějším okamžikům ovšem patřilo vystoupení s její dcerou Laurou (14), která vystoupila poprvé v životě před publikem.

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti? Markéta Reinischová

Fotogalerie
55 fotografií