I když je pracovně dělí tisíce kilometrů, nevynechají jedinou příležitost, aby trávili čas společně. Po roce vztahu udělali zpěvačka Dara Rollins a její partner, viceprezident fotbalového Juventusu Pavel Nedvěd, podle italských médií zásadní krok ve vztahu a plánují společné hnízdečko. To chtějí vybudovat od základů na jednom z nejkrásnějších míst, které spolu navštívili.

Milion eur

„Pavel Nedvěd letos koupil se svou partnerkou, zpěvačkou Darou Rolins, pozemek za milion eur (cca 24 milionů Kč) v Tronzanu s výhledem na jezero Maggiore,“ napsal italský web Prealpina. Pozemek se nachází v Arolu, tedy přímo u břehu vyhledávaného jezera. Podle italského webu Varesenews má téměř 2000 metrů čtverečních.

Na firmu s psím jménem

„Katastrální mapy uvádějí, že jsou na něm pastviny a orná půda. Ale je jasné, že viceprezident Juventusu (který loni vydělal 436 tisíc eur) a ve své domovině velmi známá slovenská umělkyně si na něm zeleninovou zahrádku neudělají. Pozemek za 440 eur na čtvereční metr je zastavitelný,“ píše italský deník Corriere della Sera. A dodává, že Dara a Pavel si v Turíně založili firmu s názvem Foxy Group a právě do jejího vlastnictví pozemek dali. Nebude náhodou, že Foxy je jméno Darinina psa...

Postaví dva domy

 "Dohodli jsme se, že už spolu nebudeme mít děti, ale že si postavíme dva domy. Jeden tady v Čechách a druhý v Itálii. Nechceme totiž jeden druhého nutit ke stěhování,“ prozradila v minulosti pro iDnes Dara.

Nejslavnější soused: Gigi Riva

„Naším nejslavnějším VIP zůstává a navždy zůstane Gigi Riva,“ řekl pro Corriere della Sera Giovanni Parmigiani, starosta místní obce Legguino, kousíček od Arola. Zmiňuje zdejšího rodáka, legendárního fotbalového útočníka, který se na zdejších loukách proháněl už jako malý kluk. Ale není to jediný známý soused, kterého Nedvěd s Rolins získali. Dům zde vlastní i sestra bývalého premiéra Berlusconiho a přímo v Arolu měl vilu i šéf ropného gigantu ENI Eugenio Cefis, který později koupila rodina Kennedyů. Bydlí tu, nebo sem jezdí i další italské celebrity včetně nejslavnějšího italského páru influencerů.

Dům na léto?

To se jeví jako nejpravděpodobnější varianta. Do Turína, kde Pavel Nedvěd pracuje, je to odtud 160 – 170 km autem, což jsou dvě hodiny jízdy. Je tedy otázkou, zda by se hodnostáři fotbalového klubu chtělo neustále dojíždět. A právě to nahrává variantě, že si pár postaví víkendové a letní sídlo. Je tu ale i další možnost a tou je investice do atraktivního a vyhledávaného místa a realizace domu na prodej či pronájem. Ostatně jejich firma Foxy Group má v předmětu podnikání mj. výstavbu a správu nemovitostí.

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti? Markéta Reinischová

Fotogalerie
52 fotografií